7 gânduri despre „Cazul doi

 1. Da, domnule tu1074…
  Exact aşa mă gândeam şi eu. Că e strigător la cer.
  Adică începi o afacere. Din tot sufletul. Ai doi parteneri pe sprânceană: Baghi şi Phil.
  Practic, n-ai concurenţă. Şi vine o proastă să te abată de la ţelul tău… Şi nici măcar nu e moartă.

 2. Sunt de acord să nu-i dăm curs, dar nu pentru c-ar fi vreo provocare abjectă din partea concurenţei, ci datorită faptului că ar trebui să rezolvăm acest caz doi gratis, căci singurii roni în discuţie sunt cei dispăruţi, iar pe de altă parte, cazul, aşa cum apare el, este gata rezolvat.
  E drept că mai apare şi mia, dar nu se precizează dacă e de roni, dolari sau de euroi, şi nici dacă cei 200 de roni fac parte sau nu din ea.
  Apreciez apelul-rugăminte pe care ni-l face ca s-o rezolvăm, dar cred că nu e mâţă şi nici măcar pisică, pentru că aceea ni-ar fi transmis miaupupici, şi nu doar pupici, asta în cazul în care întenţia ei nu era să scrie „Papuci”.
  În concluzie, deşi am fi tentaţi să bănuim dushul ca posibilă cauză a dispariţiei, întrucât, apa acestuia topeşte, dizolvă şi spală cam tot, fără să lase urme, făptaşul, indubitabil, este prietenul, care era dus după ţigări atunci când se afla în casă. Iar atunci când te duci după ţigări, iei 200 de roni la tine, ca să poţi să-i schimbi. Dar numai atunci când ai bancnote cu Blaga şi Eminescu.
  Ceea ce, în situaţia descrisă, nu e cazul.
  Şi nici în situaţia noastră. Pentru că eu nu am mai văzut bancnote mai mari de 100 de roni, iar tu cred că nici nu ştii că există! 🙂

 3. Domniilor detectivi,
  Daca to esa vorbim discutii ma bag si io cu sugestii bune si mai ales la fel de intelepe daca nu cunva mai ceva decat a lu alti vorbitori.
  Despre scrisoarea de mai sus carei sigur scris cu penita redis caligrafic io as zicea ca sa nu va bagati nasu daca e vorba de asa o suam suptire si neschinmbata in maruntei. Ca ai nmari paote e falsi cum am mai vazut.
  SI mai ales sa nu bagati in caz ca sa zic asa daca mai dinainte nu sa lasat cu morti in prealabil.
  Cat despre pupici lasatio moale cacine poa sa stie cat de patologica poa sa fiie duduca Doryanna.

  Daca tot vretii pipici duce-ti va indarat la duduia aia de 72 cai sigur statuta sisterlizata de soare si de frigu din bloc.
  S-au de 27 daca nu va pasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s