Filme cu succes de cassă

Contabila lui Dacti îi trimite lui Dacti un proces verbal, care începe aşa: „Încheeat în ziua…” şi continuă cu „între X, în calitate de predator şi Y, în calitate de primitor”. Lui Dacti nu-i convine să fie Predator. Chiar dacă suma predată e, conform aceluiaşi proces verbal, în valuare de 150 de lei.

Publicitate

8 gânduri despre „Filme cu succes de cassă

 1. Daca si duamna cuontabila erea priceputa la litere ajungea si dansa farmacista asa ca …lasati-o unde este si suportati-o ca de asta e pamantu’ lung si lat….
  Iar tu, Nono, lasa-te de praduieli…

   • Aha, la voi literele intra doar unde vrea ele numa-n alfabet nu; acolo voi bagati doar cifrele de unde si alafbetizarea devine mai usoara: un, doi, trei-un, doi, trei….
    Sigura ca e mai pe intelesu meu….
    1,2,3 – 123…..

   • Nu merge. Emetiralul e pentru greţuri cu suport patologic. Lui Dacti îi trebuie o evadare în verde şi-o certitudine, că ce scrie ea acum, e bun.

 2. Evadarea la verdeaa e solutie la indemana, certitudinile se cladesc greu, nu atat din penite cat din incredere, iertaciune si intelegere a sufletelor ciudate. Si sa bage bine la capusoru ala cu ochelari ca ciudateniile nu sunt exceptii existentiale ci sunt regulile facerilor zilnice.
  Eh, filozofie de-a mea, tie s-ar putea sa-ti fie greu s-o bagi sub calti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s