Ce mai zice Dacti…

…că a intrat pe unul dintre conturile ei de fb, unde nu se vâră niciodată şi a descoperit încă un motiv să-l ocolească şi pe viitor: pe coloana din dreapta, unde se face publicitate, o casnică declară că a ajuns să câştige 4000 de dolari pe lună stând acasă şi postând linkuri. Vreo şapte comentatori o susţin, şi ei fac la fel, au intrat într-un program de nefăcut nimic şi câştigă lunar sume cu trei zerouri, în valută forte. Doi dintre ei se lăsaseră, plictisiţi de atâta bunăstare, dar acum, că veni vorba, o să se apuce din nou. Dacti a clickuit şi ea pe începutul afacerii. Nu se cere decât nume, prenume, e-mail, număr de telefon. Pe urmă curg banii.
Circumspectă, Dacti a închis fereastra şi a atacat altă reclamă, despre cum să scapi de colesterol. Un  anume George Dumitru, pe care putea să-l cheme şi Vasile Gheorghe sau Horea Cloşca&Crişan vinde o carte de 110 lei care numai azi costă 54. Şi numai azi mai numără 31 de exemplare. Ce afli din cartea de 54 care ieri şi mâine valorează 110: afli cum să faci să-ţi scazi colesterolul fără să faci nimic altceva decât ce scrie la paginile 21, 67, 89, 124. Drept mărturie că e o carte bună, stă declaraţia medicului de familie al acestui tip zâmbitor care nu mai are colesterol, un doctor care-şi ia ca argument  încă vreo doi colegi, pe diagonala patriei, Timişoara-Galaţi, ştiut fiind faptul că, dacă există o specialitate medicală în care nu se remarcă nimeni şi oamenii nu comunică între ei, aceea e medicina de familie. Dar, pe axa frântă Galaţi-Bucureşti-Timişoara, trei buni doctori prieteni te sfătuiesc să comanzi acum, de 54 de lei, ca să te dezbolnăveşti de colesterol, la superofertă.

Poate că unii oameni, mai ales ăia din reclama anterioară, care câştigă 4000 de dolari pe lună fără să facă nimic, ar sacrifica 54 de lei, ca să afle dacă există viaţă după colesterol, dar mangafaua aia de Georgel, sufletul comerţului online,  citează încă un nume celebru de profesor doctor în ceva care te îmboldeşte să cumperi cartea.
Dacă, înainte de-a „pune în coş”, ai inspiraţia să-l cauţi pe Google pe ultimul om de ştiinţă citat, afli că e plictisitor de recunoscut pentru articolele sale despre cum n-are colesterolul, nici în clin nici în mânecă, cu bolile cardiovasculare.

Lăicuire plăcută, fraţilor, zice Dacti şi o mie de ani pace ! Fără reclame şi fără colesterol.

Publicitate

5 gânduri despre „Ce mai zice Dacti…

 1. Poate ca am mai zis, daca nu zic in premiera (sa nu uiti sa-i pasezi pontulsi lu doamna Dacti)
  Asase intampla cu aia (alea) carora le-a placut cartea ina n-au stiut cand sa se opresca….
  Uita-te la ne’a Fecali, la alde aia de zis manele pe la nunti, ce le-a trebuit lor carte?
  Cesa faca cu ea? Poate pungute de seminte pe vremea cand mamicile lor vineau floarea soarelui si dovleac la stadion.

 2. Daca nu ma insel, Dacti are o diploma si o calificare superioara pentru care si-a tocit cateva duzine de pingele si de fuste pe la facultatea de farmacie, corect?
  Altii care nu si-au tocit nimic frecventand scolile; adica s-au oprit ” la timp” din invatat, sun capabili sa „produca” bani cu sacul. Includ aici si pe amicii care vand iluzii pe internet.
  Ce era atat de greu?
  Te stiam mai dezghetat la carlionti, cretule:)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s