Pastila de slăbit

Cea mai eficientă pastilă de slăbit se cumpără de pe net.  O pastilă de slăbit care se respectă, te slăbeşte patru kilograme pe săptămână, e 100% naturală şi e făcută din bălării şi codiţe. De cal, de şoricel, de cireş… Astea sunt codiţe de pipi. Când îşi vâră coada şoricelul, calul şi cireşul în pastila de slăbit, creşte diureza, pierzi câteva sute de grame pe săptămână şi ceva  mai mult timp pe  colacul WC-ului, dacă eşti femeie, sau cu el ridicat, dacă eşti bărbat.

DACĂ SLĂBEŞTI PATRU KILE PE SĂPTĂMÂNĂ, opreşte tratamentul. Înseamnă că, pe lângă codiţele mai sus-menţionate, şi-a vârât coada şi Ăl cu Coadă. Amfetaminicul.

Un gras sănătos care continuă să mănânce normal, normalul lui, n-are cum da jos 4 kilograme în şapte zile doar luând pastila. Dacă era posibil, n-ar mai fi existat graşi pe pământ.

Concluzie: Luaţi cu încredere pastila de slăbit, atâta timp cât nu produce efecte rapide şi vizibile asupra supraponderabilităţii. Cum îi observaţi reala eficienţă, fugiţi de ea ca de Dracu’.

Dacă producătorul are bunul simţ să scrie pe cutie că, pe timpul tratamentului, e interzis consumul de cola, tutun, alcool şi nu se administrează hipertensivilor, opriţi-vă înainte de primul hap.

Opriţi-vă, ca să rămâneţi un gras sănătos! La ce v-ar folosi să deveniţi un mort frumos şi suplu?

                                                                                                                                    Dacti

Publicitate

10 gânduri despre „Pastila de slăbit

 1. Dragă Dacti şi năşică, totodată,
  bine că pastilele cu pricina nu conţin şi codiţă de pisică, căci de urs, n-au cum.
  Că dacă le-ar conţine şi pe astea, ar face adevărat prăpăd printre graşi.
  Prietenul meu Nono ce face, cum de te-a lăsat să vii cu pastile pe blogul lui?! 🙂

 2. De ce nu mai vii pe forumul Leliei, ca altadata , renata?Mi-e dor de tine. Ieri a fost ziua mea si s-ar fi cazut sa-mi faci si tu o urare.

  • Jur că am încercat de 5 ori să-ţi scriu ieri pe forumul Leliei, dar Gheorghiţă nu mi-a luat postarea. Nici tu nu prea te-ai înghesuit p-acilea!
   La mulţi ani, Coană Mare! Să fii sănătoasă şi ţâfnoasă cum te ştiu!

 3. Ce faci tu aici, tragi de oameni sa nu se mai minta si praduiasca singuri? Pfff, pai asa se face?
  Sa le naruiesti visele prin care pot sa mananace otrava la plic si apoi cu o pastila sa contracareze toate efectele estetice. Grasi sanatosi, auzi la ea =)).
  ps: 4 kg de grasime inseamna 4*7000 kcal arse deci cam 28000 de kcal pe saptmana deficit caloric. In situatia in care un caucazianul obisnuit are un necesar zilnic de vreo 2000 kcal ca sa punem putin in perspectiva.

 4. Pacat ca Nono ne-a abandonat.
  Cred ca s-a molipsit de la Dacti careia nu-iprea pasa de amicii de net.
  Stie doar sa-i si-ii faca, ii amageste dupa care-i abandoneaza ca pe ciorapii murdari din care ies degetele si calcaiele…
  Unde esti, tu, Nono?

 5. Asa, Nono, fa nani, puisorule. Sa nu uiti s-o invelesti pe Dacti ca ea a dormit inaintea ta.
  Iar iarna e luuuuuuuunga………..

 6. Am incercat foarte multe metode de slabit de-a lungul timpului! Am incercat de la diete la pastile de slabit – toate au plusuri si minusuri; Din ce am incercat eu, dieta dukan este cea mai eficienta – chiar si pe termen lung. Daca vreti sa slabiti iar mai apoi sa va mentineti, incercati-o! Merita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s