În aşteptare

Image

Şi pe feisbuc zice că să scrii pe perete.

Am scris!

Publicitate

6 gânduri despre „În aşteptare

  • Domnule Vania, sunteţi genial! Nu m-am gândit până acum… Prin urmare, atunci când e calculatorul ocupat, mi-aş putea face o ciornă pe pereţi? Că pe vremuri aveam un carneţel, dar mi-a dispărut.

 1. Şi eu m-am mai luat după ăştia de la feisbuc şi am scris pe perete. Însă nu sunt de acord cu ei atunci când mă întreabă dacă vreau să schimb pielea. Evident că nu dau eu blăniţa mea, pentru nimic în lume!

  • A, nici eu, amice! N-am înţeles niciodată de ce-şi schimbă oamenii hainele zilnic, de ce nu-şi aleg una singură, în care se simt bine, şi s-o poarte numai pe-aia.

 2. Decoloratule mic si fricos,

  Sper ca astazi ai prins curaj si te-ai obijnuit cu lumea. Sper ca Dactilografa te-a pieptanat si te-a asezat mumos dupa care ti-a tras niste poze colorate, lanfa coperat ca sa se falesca la prieteni:)
  Sa nu uit, auzi?
  Sa te tii departe de catei, asculta bine ce-ti spun ca sa nu-ti zmotocesca blanita si sa-ti pierzi caltii din capusorul tau cret. Ca asa alintat cum te vad s-ar putea sa-i faci gelosi pe pisaciosoii aia frustrati!
  Daca in scurta vreme o sa-ti cresca valoarea te rog sa nu ti-o iai in cap iar daca Dactilografa nu te prezinta la vreun producator de filme insemna ca n-are incredere in tine. Eu atat iti spun chiar mai inainte de a-ti fi citit patanille; daca bagi la capusor ce-ti spun ai sa vezi ca are sa-ti fie bine, decoloratule.
  BTW, uite ce valoare pot avea niste calti bejulii ca ai tai.
  Depinde de cine si cum ti-ii piaptana, auzi?
  In plus tu ai ochelari si fular care te fac sa pari destept ….si sensibil la guturai 😉

  http://www.bornrich.com/entry/worlds-expensive-teddy-bears/

  • Domnule NEVE, sufăr iremediabil de trac. N-aş putea să joc în filme. Pe urmă, am şi un mic defect fizic: mă uit puţin strabic.
   Dar îndrăznesc să zic că sunt mult mai drăguţ decât urşii pe care mi-i dai de exemplu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s